Daikin airconditioner laten installeren

Daikin airconditioner installatie

Wil jij genieten van een koele woning tijdens hete zomerdagen? Een Daikin airconditioner laten installeren kan dan een goede oplossing zijn. Heb jij daarom de keuze gemaakt om een Daikin airconditioner te kopen, dan wil je deze natuurlijk ook het liefst geïnstalleerd hebben. Nova Clima levert en installeert klimaatoplossingen waarmee jij je woning of bedrijf duurzaam kunt verwarmen en koelen. Ons aanbod bestaat uit all-electric warmtepompen, hybride warmtepompen, warmtepompboilers en lucht-lucht warmtepompen (airconditioners). Zo wordt jouw bedrijf voorzien van een ideale omgevingstemperatuur. Wist je trouwens dat een temperatuur van 24 graden of meer zorgt voor gedemotiveerde medewerkers? Als jij een bedrijf of winkel hebt die te warm is, zal dat jouw klanten en omzet kosten.

Offerte aanvragen

Een selectie van onze Daikin airconditioners

Wij werken met Daikin en adviseren je graag vrijblijvend over de beste klimaatoplossing voor jouw situatie. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan alvast onze modellen.
Bekijk alle producten

Service & onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk. Door regelmatig jouw klimaatsysteem te laten onderhouden blijft het systeem schoon, stil en optimaal werken. Hierdoor verklein je de kans dat onderdelen gerepareerd moeten worden en verleng je de levensduur van de apparatuur. Met een onderhoudscontract bij Nova Clima ben je verzekerd van periodiek onderhoud en service in het geval van een storing.

Persoonlijk en nauwkeurig

Jouw perfecte klimaatoplossing begint bij een ontwerp die is afgestemd op jouw situatie. Daarom voorziet Nova Clima altijd van vrijblijvend advies met een persoonlijke benadering.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Onze ervaren monteurs zijn f-gassen gecertificeerd en werken met oog voor detail. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan onze recensies.

Lees meer
Snel en betaalbaar

Binnen één week vrijblijvend advies en een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf. Bij Nova Clima ben je verzekerd van een klantgerichte behandeling.

Jouw specialist in Daikin airconditioning

Ons doel is om voor jou een passende oplossing te creëren in iedere situatie. Wij geloven namelijk dat elk huis een unieke airconditioning installatie en behandeling vraagt. Dit komt doordat iedere woning anders is en daarbij er andere wensen voor de airconditioning zijn. Wij denken oplossingsgericht met u mee en hebben een passie voor de klussen die een unieke situatie met zich mee brengen. Nova Clima zet graag de extra stap om het gehele proces van kennismaking tot oplevering vlekkeloos voor u te laten verlopen. Kies daarom nu om jouw airconditioner te laten installeren door Nova Clima. Neem contact op met ons team.

Nova Clima kan ook helpen met

Airconditioner assortiment

Nova Clima heeft een groot aanbod aan airconditioners waardoor er voldoende keus om jouw airconditioner te kiezen en jouw airconditioner te laten installeren. Nova Clima geeft jou advies om een passende airconditioner te vinden voor jouw huis of bedrijf. Er is namelijk altijd een perfecte uitvoering beschikbaar voor jouw wensen! Dit komt doordat de airconditioners in diverse uitvoeringen geïnstalleerd kunnen worden. Denk aan een wand, plafond, staand of ingebouwde airconditioner. Een slaapkamer op het zuiden vraagt immers om een ander type airconditioner dan een grote kantoorruimte die je wilt verkoelen of verwarmen. Geïnteresseerd in de airconditioners van Nova Clima? Vraag dan nu jouw offerte aan.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend