Werkwijze van Nova Clima

1. Wensen bepalen

Om tot het beste eindresultaat te komen is het belangrijk dat je jouw wensen helder voor ogen hebt. Bedenk welke ruimtes je wilt koelen en/of verwarmen. En bedenk welk doel je precies voor ogen hebt. Ben je op zoek naar meer comfort? Wil je van het gas af? Of wil je vooral geld besparen op de energierekening?
Op onze website vind je veel informatie over de verschillende mogelijkheden. Dit kan je helpen bij het bepalen van jouw wensen. Je kunt je uiteraard ook direct laten voorzien van advies op locatie.

2. Advies op locatie

Zodra je een offerte aanvraag hebt ingediend neemt een persoonlijk adviseur contact op voor het maken van een afspraak op locatie. Tijdens de afspraak worden de installatiemogelijkheden besproken en word je geïnformeerd over de verschillende merken en modellen die verkrijgbaar zijn.
Op basis van het gesprek ontvang je vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

3. Offerte op maat

Onze offertes zijn gespecificeerd en compleet voor een werkende installatie. Zo kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan. Wanneer je een wijziging wilt laten doorvoeren in de offerte kun je contact opnemen met dezelfde adviseur die ook bij jou op locatie is geweest.

4. Aankoop klimaatinstallatie

Nadat de door jouw getekende offerte door ons is ontvangen nemen wij vanzelf contact op voor het plannen van de installatie. Nadat de installatie is ingepland ontvang je per mail een bevestiging van de afspraak inclusief de geschatte aankomsttijd van de monteurs.

5. Bezorging & installatie

Bij aankomst nemen de monteur het installatieplan nogmaals met jou door. Vervolgens starten zij de werkzaamheden en informeren je verder waar nodig. Bij oplevering krijg je uitleg over de werking en gebruiksvoorschriften van de installatie. De werkplek wordt altijd schoon en netjes achtergelaten.

6. Service, onderhoud en garantie.

Wij staan voor een goede service en geven altijd garantie op nieuwe installaties. Daarnaast kun je optioneel een onderhoudspakket afsluiten waarmee je verzekerd bent van periodiek onderhoud. Hiermee profiteer je van verlengde garanties en kosteloze voorrij-, monteurs- en materiaalkosten in geval van een storing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend