Nova Clima: dé aangewezen airco installateur voor Zeist

Ben je op zoek naar een deskundige airco installateur in Zeist? Dan kan Nova Clima je daar bijzonder goed mee van dienst zijn. Als je bij ons een airco koopt, zorgen wij voor de volledige installatie van het product. Van het plaatsen tot de montage en de juiste instelling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.  

Offerte aanvragen

Een selectie van onze airconditioners

Airco installateur Zeist  

Zou je graag willen genieten van een koele woning tijdens de warmere dagen? Denk dan eens aan de aanschaf van een airconditioner. Bij Nova Clima bieden we een volledige service en verzekeren we u dat de nieuwe airco goed geïnstalleerd wordt. Wat wij doen:    
  • Positionering van de binnen- en buitenunit: voor de beste prestaties van je nieuwe airconditioner is een correcte plaatsing van de binnen- en buitenunits cruciaal. Hierover adviseren wij, maar uiteraard luisteren wij ook naar de wensen van de klant.  
  • Montage: na het vaststellen van de meest geschikte plaats starten we met de montage. Hierbij hoort ook het regelen van de afvoer, bekabeling en stroomvoorziening.  
  • Installatie: het spreekt voor zich dat de airco ook goed afgesteld moet worden, zodat hij optimaal werkt in de ruimtes die je wil verkoelen. Ook dit is iets waar wij voor zorgen.  
  • Onderhoud: om ervoor te zorgen dat de airco voor lange tijd zijn werk optimaal kan doen, is periodiek onderhoud onmisbaar. Als je dit wil, kunnen wij dit onderhoud uitvoeren.  
Bekijk alle producten

Een geschikte airconditioner voor elke situatie  

 

Met behulp van een airconditioner kunt een ruimte op een energie-efficiënte wijze koelen en verwarmen. Dit systeem wordt ook wel lucht-lucht warmtepomp genoemd en beschikt standaard over een binnen- en een buitenunit. Door middel van een multi-split systeem is het mogelijk om tot wel vijf ruimtes te klimatiseren. 

Nova Clima kan ook helpen met

Over Nova Clima  

Nova Clima bestaat uit een groep mensen met een gemeenschappelijke passie voor klimaatbeheersing. Daarom streven wij ernaar om voor elke situatie een passende oplossing te creëren.  

Voor elke woning is een unieke installatie en behandeling nodig. Ieder huis is immers anders en iedereen heeft eigen wensen voor zijn of haar klimaatsysteem. Daarom denken wij in oplossingen en voeren wij elke installatie met de nodige zorg en aandacht uit.  

Onze klanten zien ons als professioneel, zorgvuldig en prettig in de omgang. Hier zijn wij trots op en wij werken er elke dag hard aan om deze ervaring te garanderen. Dus bent u op zoek naar een airco installateur in Zeist? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend