Heb jij het onderhoud al goed geregeld?

Goed onderhoud is belangrijk. Door regelmatig jouw klimaatsysteem te laten onderhouden blijft het systeem schoon, stil en optimaal werken. Hierdoor verklein je de kans dat onderdelen gerepareerd moeten worden en verleng je de levensduur van de apparatuur. Met een onderhoudscontract bij Nova Clima ben je verzekerd van periodiek onderhoud en service in het geval van een storing.

De voordelen van ons onderhoudsprogramma

Een service aanvraag indienen

Nova Clima helpt je graag verder wanneer er specifieke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd aan jouw klimaatinstallatie. Wij verzorgen onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het (tijdelijk) demonteren van bestaande installaties
  • Het detecteren en oplossen van storingen
  • Het bijvullen van koudemiddel en oplossen van lekkages
  • Het repareren of vervangen van diversen onderdelen
  • Het inbedrijfsstellen van installaties (door f-gassen gecertificeerde monteurs).

Onderhoud wordt uitsluitend uitgevoerd op basis van een onderhoudscontract. Voor service en onderhoud aan installaties door derden gelden aanvullende voorwaarden.

Zodra je een service aanvraag indient overleggen wij de geraamde kosten en de eerst volgende mogelijkheid voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Vraag uw onderhoudsabonnement aan

Heb je een klimaatinstallatie? Met een onderhoudsabonnement van Nova Clima verzeker je jezelf van altijd goed werkende apparaten. Bovendien verlengt goed onderhoud de levensduur van je installatie.

Via het onderstaande formulier krijg je een aanbod passend bij jouw klimaatinstallatie. Met akkoord op dit aanbod geeft u toestemming voor automatisch incasso van de genoemde abonnementskosten van Nova Clima.