Onze klanten beoordelen ons met

5.0
54 reviews

Uw mening telt

Reviews zijn bijzonder waardevol. Want wie weet immers beter aan welke informatie een consument behoefte heeft, dan een andere consument?

Review ons op Google
Ron Damstra
2 maanden geleden

Prima service, vanaf het eerste bezoek voorafgaand aan de offerte, het aanbrengen van onze wel heel erg mooie mooie Daikin Airco, tot aan het nakomen van nog wat afrondende afspraken. We bevelen het gehele team van Nova Clima van harte aan!

Hans Cats
10 maanden geleden

Vanaf het eerste contact tot de uitleg bij oplevering kan ik alleen maar positief zijn.
Het eerste contact was hier ter plaatse en ik kreeg advies op maat. De offerte die ik snel ontving was compleet en duidelijk. De prijs was concurrerend. De installatie is op de afgesproken dag door Tim verzorgd en hij dacht met me mee om alle stroomdraden in de slaapkamer uit het zicht te houden. Tim werkt netjes en zorgvuldig.
Na installatie nam Tim de tijd om de werking van de afstandbediening uit te leggen en te demonstreren.
Tim is net vertrokken dus ik moet nog afwachten of alles zo goed blijft werken als hij het achterlaat, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Een kwaliteitsproduct op een professionele manier geïnstalleerd. Alle rommel weer meegenomen en mijn slaapkamer keurig schoongemaakt.
Laat de zomer maar komen :)

Update; na een paar maanden nog steeds tevreden. We hebben de airco een paar keer gebruikt om te verwarmen. Dat werkte prima.

Arjan't Hart
8 maanden geleden

Recentelijk door Nova Clima een airco van Daikin Nederland laten installeren. We zijn ontzettend tevreden over de manier waarop dit gebeurd is; erg klantvriendelijk en zeer professioneel! Zeer duidelijk en perfect advies gekregen. Door de aanwezigheid van betonnen elementen over de breedte van de buitengevel, hebben we zichtbare leidingen binnen. Echter, deze zijn zo mooi afgewerkt, dat dit niet storend is. Tevens hebben we een mooie omkasting voor de buitenunit. Top!

Zowel de buiten- als de binnenunits zijn ontzettend stil en vol met de slimste technologie. Voor een gadget-freak zoals ikzelf erg fijn. Werkt uitstekend via HomeKit en Homey, dus helemaal van deze tijd!

Dank, dank, dank!

Meer beoordelingen

M
M
26/06/2023
Nova Clima heeft bij ons zowel op de eerste als tweede verdieping airco geïnstalleerd. Advies was goed en duidelijk. Ze weten wat ze adviseren hebben veel ervaring. De aanbieding competitief en installatie keurig. Net bedrijf, prettig team wat afspraken nakomt. We hebben al jaren een onderhoudscontract. Nova Clima komt dan keurig de airco's 1x per jaar onderhouden en reinigen. Vorige week werkte 1 airco niet helemaal naar behoren. Binnen 24 uur kwamen ze het repareren en viel alles binnen de garantie van het onderhoudscontract. Wederom dus zeer tevreden
Marthinus Terblanche
Marthinus Terblanche
08/06/2023
Wij hebben onlangs door Nova Clima een Daikin all electric warmtepomp laten installeren. We zijn erg tevreden over de manier waarop dit gebeurd is, ze zijn klantvriendelijk en zeer professioneel. De binnendelen zijn ook erg professioneel geïnstalleerd en heel netjes afgewerkt. De warmtepomp werkt precies naar verwachting. Kortom heel tevreden!
John Claas
John Claas
04/06/2023
Uitstekende ervaring met Nova Clima. Zowel de voorbereiding, offerteproces alsmede installering verliep perfect. Denken pro-actief mee. Team werkt zorgvuldig en netjes alsof het hun eigen huis is waar ze aan t werk zijn. Kortom, zeer tevreden!
ruben oke
ruben oke
28/05/2023
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Deskundig advies gekregen. Daarna is de Airco goed en professioneel geplaatst.
elwin van heyningen
elwin van heyningen
15/05/2023
Hele goede ervaring met Nova Clima. Ze hebben een Daikin airco geinstalleerd bij ons. Vanaf het eerste contact moment verliep alles soepel en snel. Hele heldere communicatie en de installatie werd perfect en vriendelijk uitgevoerd.
Ruud Harmse
Ruud Harmse
02/05/2023
Airco geinstalleerd op onze slaapkamer en echt fijn bedrijf om mee te werken. - Eerlijke en duidelijke offerte. Goede uitleg gekregen van de mogelijkheden. Gekozen voor Daikin na duidelijke uitleg wat de voordelen zijn. Als airco-leek voel ik mij goed geinformeerd. - Goede communicatie en klantvriendelijk, zowel bij de offerte als de uitvoering. Stellen wij altijd zeer op prijs. - Tijdens plaatsing super meegedacht met werkzaamheden. Gaan met de werkzaamheden om alsof het hun eigen huis is. Voorbeeld het plaatsen van de aircounit buiten net boven ons dak ivm toekomstige sedemdak, maar ook de elektriciteitsleiding die onze schuur ingaat aan de voorkant heel mooi weggewerkt. - Netjes en vriendelijk gewerkt en supernetjes weer alles achtergelaten (bedankt voor het rekening houden met onze katten ;) - kwaliteit geleverd, nooit gedacht dat een airco zo stil kon zijn, maar eerlijkheidshalve alleen ervaring mee op vakantie. Hadden we veel eerder moeten doen.
Jeroen Deenik
Jeroen Deenik
12/02/2023
Via Nova Clima een hybride warmtepomp gerealiseerd in onze woning uit 1926. Mike, Loek en Tim hebben gedurende het hele proces vooraf en terplekke meegedacht om het systeem zo optimaal mogelijk in te richten en te verwerken in de renovatie. Zo kwamen o.a. tussendoor alvast om leidingwerk voor te bereiden voordat de plafonds dicht gingen. Ook op de dag van installatie flexibel meegedacht met laatste wijzigingen. Resultaat is een prachtig weggewerkt systeem om ook in een oud huis zo duurzaam mogelijk te leven
Dennis Meijerink
Dennis Meijerink
01/02/2023
De communicatie vooraf verliep heel prettig. Duidelijke informatie gekregen en er is goed meegedacht. Volgens afspraak is alles netjes geïnstalleerd. Alle medewerkers zijn ook prettig in de omgang, hetgeen ook heel waardevol is.
Michel van Tuijl
Michel van Tuijl
10/11/2022
Super vriendelijke vakmannen die hun vak verstaan. Bij ons zeer tevreden 2 airco’s geplaatst en alles super netjes verlopen en zeer goed afgehandeld vanaf het advies tot plaatsing !
Marcel Peters
Marcel Peters
30/10/2022
Prima advies en service van dit bedrijf gehad ook de installatie is prima en netjes uitgevoerd. Ook het bijzetten van een groep werd door dit bedrijf verzorgd bij een installatiebedrijf

Uw mening telt

Reviews zijn bijzonder waardevol. Want wie weet immers beter aan welke informatie een consument behoefte heeft, dan een andere consument?

Review ons op Google