Onze klanten beoordelen ons met

5.0
43 reviews

Uw mening telt

Reviews zijn bijzonder waardevol. Want wie weet immers beter aan welke informatie een consument behoefte heeft, dan een andere consument?

Review ons op Google
Ron Damstra
2 maanden geleden

Prima service, vanaf het eerste bezoek voorafgaand aan de offerte, het aanbrengen van onze wel heel erg mooie mooie Daikin Airco, tot aan het nakomen van nog wat afrondende afspraken. We bevelen het gehele team van Nova Clima van harte aan!

Hans Cats
10 maanden geleden

Vanaf het eerste contact tot de uitleg bij oplevering kan ik alleen maar positief zijn.
Het eerste contact was hier ter plaatse en ik kreeg advies op maat. De offerte die ik snel ontving was compleet en duidelijk. De prijs was concurrerend. De installatie is op de afgesproken dag door Tim verzorgd en hij dacht met me mee om alle stroomdraden in de slaapkamer uit het zicht te houden. Tim werkt netjes en zorgvuldig.
Na installatie nam Tim de tijd om de werking van de afstandbediening uit te leggen en te demonstreren.
Tim is net vertrokken dus ik moet nog afwachten of alles zo goed blijft werken als hij het achterlaat, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Een kwaliteitsproduct op een professionele manier geïnstalleerd. Alle rommel weer meegenomen en mijn slaapkamer keurig schoongemaakt.
Laat de zomer maar komen :)

Update; na een paar maanden nog steeds tevreden. We hebben de airco een paar keer gebruikt om te verwarmen. Dat werkte prima.

Arjan't Hart
8 maanden geleden

Recentelijk door Nova Clima een airco van Daikin Nederland laten installeren. We zijn ontzettend tevreden over de manier waarop dit gebeurd is; erg klantvriendelijk en zeer professioneel! Zeer duidelijk en perfect advies gekregen. Door de aanwezigheid van betonnen elementen over de breedte van de buitengevel, hebben we zichtbare leidingen binnen. Echter, deze zijn zo mooi afgewerkt, dat dit niet storend is. Tevens hebben we een mooie omkasting voor de buitenunit. Top!

Zowel de buiten- als de binnenunits zijn ontzettend stil en vol met de slimste technologie. Voor een gadget-freak zoals ikzelf erg fijn. Werkt uitstekend via HomeKit en Homey, dus helemaal van deze tijd!

Dank, dank, dank!

Meer beoordelingen

Ron Damstra
Ron Damstra
05/02/2022
Prima service, vanaf het eerste bezoek voorafgaand aan de offerte, het aanbrengen van onze wel heel erg mooie mooie Daikin Airco, tot aan het nakomen van nog wat afrondende afspraken. We bevelen het gehele team van Nova Clima van harte aan!
Roderick Barendse
Roderick Barendse
10/10/2021
Snel. Heel netjes gewerkt. Alles keurig opgeruimd. Kabels netjes weggewerkt. Ook door de kruipruimte waar het zwemmen was door de isolatieparels. Heel fijne communicatie. Netjes nagebeld etc. Kan ze zeker aanraden
Marcel Drost
Marcel Drost
04/10/2021
Onlangs een Daikin Perfera airco in mijn appartement laten plaatsen door Nova Clima. Het adviesgesprek met Mike Peters verliep prettig en informeel zonder commercieel gedoe. Een dag later een concurrerende en gespecificeerde (!) offerte ontvangen. Binnen 14 dagen kon men de airco al komen installeren. De installatie werd voor Loek en Tim verzorgd. Loek en Tim waren ook prettig en laagdrempelig (“dorpse” mentaliteit) in de omgang. Eerst werden mijn wensen doorgenomen en toen werd het een en ander nog even technisch gecontroleerd. De installatie verliep voorspoedig, netjes en tot volle tevredenheid. Na afloop werd alles opgeruimd en zelfs ook nog stof gezogen. Ook zijn alle afspraken nagekomen en de communicatie (o.a. per mail en WhatsApp) verliep soepel. Ik kan geen negatieve punten bedenken. De hoge verwachtingen die ik van Nova Clima had, zijn méér dan waargemaakt. Een professioneel en sympathiek bedrijf. Kortom: ik kan Nova Clima van harte aanbevelen!
R.M. Jaquet
R.M. Jaquet
19/08/2021
Door Nova Clima een Daikin Duo split laten installeren, slaapkamer en woonkamer. Vooropname door Loek laten doen i.v.m. het maken van een offerte, vrijdag de opname, zaterdag de offerte KEURIG, later nog wat aangepast door extra meerwerk door verouderde Elec.kast. Op dag van installatie met 3 man om 08:15 gekomen en om ongeveer 15:15 werd de installatie opgeleverd. KEURIG. Loek installeerde de Daikin APP ook nog even , Al met al is alles goed verlopen en wij zijn blij dat wij toch voor kleiner bedrijf zijn gegaan waar de passie voor het product nog zeker aanwezig is. Het jaarlijks onderhoud laten wij ook door Nova Clima doen en hopen dat het bedrijf zo professioneel blijft.
Dianne Prins
Dianne Prins
04/08/2021
Wij zijn zeer tevreden . Eerste gesprek met loek was duidelijk en alles was bespreekbaar. Harde leuke spontane mensen met gevoel voor humor 😊 . Oplevering was top . Zeker een aanrader voor iedereen . We hebben een airco in de woonkamer en 2 slaapkamers . Mannen heel veel succes met jullie werk en nogmaals bedankt .
D van der Meij
D van der Meij
22/07/2021
Alleen maar positieve woorden voor Nova Clima. Waar je bij andere airconditioning bedrijven alleen een mail krijgt met 'dit hebben we in de aanbieding' (ja, dat had ik zelf ook wel kunnen vinden..), heb je bij Nova Clima goed contact met Luuk. Hij is een erg betrokken persoon en geeft goede tips/ feedback. Na een huisbezoek waar we over de mogelijkheden hebben gepraat een prima offerte gekregen met prijzen die in onze verwachting lagen. Het geheel is prachtig weggewerkt en ook het stof wat tijdens het boren vrijkomt is keurig opgeruimd. De stroomkabel is mooi weggewerkt via het dak. Iets waar ik zelf nog niet eens aan gedacht had. We zijn uitermate tevreden met de hele plaatsing en ook de airco's doen het goed! Mochten we in de toekomst ook de benedenverdieping van airconditioning willen voorzien, nemen we zeker weer contact op!
Arjan 't Hart
Arjan 't Hart
20/07/2021
Recentelijk door Nova Clima een airco van Daikin Nederland laten installeren. We zijn ontzettend tevreden over de manier waarop dit gebeurd is; erg klantvriendelijk en zeer professioneel! Zeer duidelijk en perfect advies gekregen. Door de aanwezigheid van betonnen elementen over de breedte van de buitengevel, hebben we zichtbare leidingen binnen. Echter, deze zijn zo mooi afgewerkt, dat dit niet storend is. Tevens hebben we een mooie omkasting voor de buitenunit. Top! Zowel de buiten- als de binnenunits zijn ontzettend stil en vol met de slimste technologie. Voor een gadget-freak zoals ikzelf erg fijn. Werkt uitstekend via HomeKit en Homey, dus helemaal van deze tijd! Dank, dank, dank!
Danielle Smits
Danielle Smits
02/07/2021
Heel erg tevreden over het opnemen van de opdracht, de instalatie en afwerking. De mannen werken zeer netjes, leidingen keurig weg gewerkt. Ik vond het een gezellig dagje en kan nova clima aan iedereen aanbevelen.
adrie van helden
adrie van helden
11/06/2021
Voor onze Airco installatie hebben we ons goed georiënteerd op betrouwbare instantie bedrijven. Daar vanuit hebben we een selectie van 5 installatie bedrijven gemaakt. We hebben voor Nova Clima gekozen aan gezien het kennismakingsgesprek uiterst plezierig verliep en onze wensen aangevuld met deskundig advies snel begrepen werden. Het begrip meedenken is daarbij zeker op zijn plaats. Voor ons was vertrouwen, deskundigheid en zorgvuldigheid om in ons huis te mogen klussen doorslaggevend. De installatie van de airco verliep prettig en vlot. Opvallend was de aandacht voor details ( in de afwerking), zorgvuldigheid voor snelheid. De installatie verliep uiterst prettig en er was afstemming indien gewenst. De installatie voldeed precies aan onze wens We zijn uiterst tevreden over de deskundigheid, en de samenwerking en de afwerking. Na de installatie werd uitgebreid het systeem uitgelegd en namen we pas afscheid nadat alles duidelijk was. Mede door de deskundige en prettige samenwerking met de installateurs bevelen Nova Clima voor de installatie. We zijn uiterst tevreden over het resultaat en het gehele proces. Hun (werk) houding straalde plezier en zorgvuldigheid uit, met een fraai resultaat voor lang plezier. Tot onze verrassing kregen we na een poosje nog een service bezoekje en/of we nog vragen hadden. Goede Service

Uw mening telt

Reviews zijn bijzonder waardevol. Want wie weet immers beter aan welke informatie een consument behoefte heeft, dan een andere consument?

Review ons op Google