Warmtepomp installatie

Wil jij genieten van een warme woning tijdens koude winterdagendagen? Een warmtepomp laten installeren kan dan een goede oplossing zijn. Heb jij daarom de keuze gemaakt om een warmtepomp te kopen, dan wil je deze natuurlijk ook het liefst geïnstalleerd hebben. Nova Clima levert en installeert klimaatoplossingen waarmee jij je woning of bedrijf duurzaam kunt verwarmen en koelen. Ons aanbod bestaat uit all-electric warmtepompen, hybride warmtepompen, warmtepompboilers en lucht-lucht warmtepompen (airconditioners). Zo wordt jouw bedrijf voorzien van een ideale omgevingstemperatuur.

Offerte aanvragen

Een selectie van onze warmtepompen

Wij werken met A-merken en adviseren je graag vrijblijvend over de beste klimaatoplossing voor jouw situatie. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan alvast onze modellen.
Bekijk alle producten

Service & onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk. Door regelmatig jouw klimaatsysteem te laten onderhouden blijft het systeem schoon, stil en optimaal werken. Hierdoor verklein je de kans dat onderdelen gerepareerd moeten worden en verleng je de levensduur van de apparatuur. Met een onderhoudscontract bij Nova Clima ben je verzekerd van periodiek onderhoud en service in het geval van een storing.

Persoonlijk en nauwkeurig

Jouw perfecte klimaatoplossing begint bij een ontwerp die is afgestemd op jouw situatie. Daarom voorziet Nova Clima altijd van vrijblijvend advies met een persoonlijke benadering.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Onze ervaren monteurs zijn f-gassen gecertificeerd en werken met oog voor detail. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan onze recensies.

Lees meer
Snel en betaalbaar

Binnen één week vrijblijvend advies en een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf. Bij Nova Clima ben je verzekerd van een klantgerichte behandeling.

Jouw specialist in warmtepompen

Ons doel is om voor jou een passende oplossing te creëren in iedere situatie. Wij geloven namelijk dat elk huis een unieke warmtepomp installatie en behandeling vraagt. Dit komt doordat iedere woning anders is en daarbij er andere wensen voor de warmtepomp zijn. Wij denken oplossingsgericht met u mee en hebben een passie voor de klussen die een unieke situatie met zich mee brengen. Nova Clima zet graag de extra stap om het gehele proces van kennismaking tot oplevering vlekkeloos voor u te laten verlopen. Kies daarom nu om jouw warmtepomp te laten installeren door Nova Clima. Neem contact op met ons team.

Warmtepomp assortiment

Nova Clima heeft een groot aanbod aan warmtepompen waardoor er voldoende keus om jouw warmtepomp te kiezen en jouw warmtepomp te laten installeren. Nova Clima geeft jou advies om een passende warmtepomp te vinden voor jouw huis of bedrijf. Er is namelijk altijd een perfecte uitvoering beschikbaar voor jouw wensen! Dit komt doordat de warmtepompen in diverse uitvoeringen geïnstalleerd kunnen worden. Denk aan een vloermodel of wandmodel warmtepomp. Een woning vraagt immers om een ander type warmtepomp dan een grote kantoorruimte die je wilt verwarmen of verkoelen. Geïnteresseerd in de warmtepompen van Nova Clima? Vraag dan nu jouw offerte aan.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend