Daikin Altherma R Hybride

ISDE- Subsidie 2022: €2.550 - €2.850*

Daikin Altherma R Hybride

De Daikin Altherma R Hybride lucht/water warmtepomp is de ideale oplossing om je oude cv-ketel te vervangen. Deze hybride totaaloplossing is ontstaan door een samenwerking tussen Daikin en Intergas. De warmtepomp en HR-ketel wordt geleverd als één systeem en is voorzien van een unieke hybride modus waarbij zowel de ketel als de warmtepomp gelijktijdig werken.

De hybride warmtepomp heeft compacte afmetingen en kent lage investeringskosten doordat het leidingwerk en de radiatoren niet vervangen hoeven te worden. Ideaal voor bestaande woningen. Naar keuze wordt de warmtepomp geleverd voor alleen verwarmen of verwarmen en koelen.

*Het subsidie bedrag is afhankelijk van het vermogen van de geselecteerde oplossing

Offerte aanvragen

Op basis van een adviesgesprek aan huis bepalen we welke installatie bij uw situatie past en brengen wij een vrijblijvende offerte op maat uit.

  • Persoonlijk advies
  • Eerlijke prijs
  • Vrijblijvende offerte

Tijdelijk geen offerteaanvragen voor warmtepompen

Inschrijven voor een vrijblijvende wachtlijst is wel mogelijk. Zodra levering op gang komt neemt Nova Clima contact op.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend
Nova Clima neemt tijdelijk geen offerteaanvragen voor warmtepompen aan.

Landelijk is de leverbaarheid van warmtepompen problematisch en loopt de wachttijd op. Om tijdige levering te kunnen blijven garanderen neemt Nova Clima tijdelijk geen offerteaanvragen aan.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Vergelijkbare producten

Bij airconditioning denkt men vaak direct aan het verkoelen van woon- en slaapkamers tijdens de warme zomermaanden. Maar wist u dat een airco ook uitstekend te gebruiken is om ruimtes energiezuinig te verwarmen tijdens de winter.
Bekijk alle producten