Daikin Altherma 3H MT Vloermodel

Daikin Altherma 3R H HT Vloermodel

De Daikin Altherma 3H MT Vloermodel biedt een all electric warmtepomp oplossing voor middelgrote woningen. Het binnendeel is voorzien van een geïntegreerde boiler van 180 of 230 liter naar keuze. De Daikin H HT onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs bij -28°C.

Optioneel is de warmtepomp uit te breiden met een koelfunctie en standaard is online bedieningen met de Daikin Controller app mogelijk. De warmtepomp is tevens voorzien van een back-up verwarming in 2- of 9kW-uitvoering. De Altherma 3H MT heeft een aanvoertemperatuur van maximaal 65°C.

*Het subsidie bedrag is afhankelijk van het vermogen van de geselecteerde oplossing

Offerte aanvragen

Op basis van een adviesgesprek aan huis bepalen we welke installatie bij uw situatie past en brengen wij een vrijblijvende offerte op maat uit.

  • Persoonlijk advies
  • Eerlijke prijs
  • Vrijblijvende offerte

Tijdelijk geen offerteaanvragen voor warmtepompen

Inschrijven voor een vrijblijvende wachtlijst is wel mogelijk. Zodra levering op gang komt neemt Nova Clima contact op.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend
Nova Clima neemt tijdelijk geen offerteaanvragen voor warmtepompen aan.

Landelijk is de leverbaarheid van warmtepompen problematisch en loopt de wachttijd op. Om tijdige levering te kunnen blijven garanderen neemt Nova Clima tijdelijk geen offerteaanvragen aan.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Vergelijkbare producten

Bij airconditioning denkt men vaak direct aan het verkoelen van woon- en slaapkamers tijdens de warme zomermaanden. Maar wist u dat een airco ook uitstekend te gebruiken is om ruimtes energiezuinig te verwarmen tijdens de winter.
Bekijk alle producten