Airconditioner op kantoor

Werk jij op kantoor in een ruimte waar het in de zomer benauwd en warm is en zou je graag wat verkoeling hebben? Heb je daarnaast problemen met jouw concentratie? Een airconditioner op kantoor kan dé oplossing zijn hiervoor. Een goede temperatuur op kantoor is namelijk essentieel voor een goede concentratie en werkhouding. Naast verkoelen kan een airconditioner ook jouw kantoor verwarmen zodat je in de winter ook geniet van een fijne temperatuur. Zo wordt jouw bedrijf voorzien van een ideale omgevingstemperatuur. Wist je trouwens dat een temperatuur van 24 graden of meer zorgt voor gedemotiveerde medewerkers? Als jij een bedrijf of winkel hebt die te warm is, zal dat jouw klanten en omzet kosten.

Offerte aanvragen

Onze airconditioners voor in de slaapkamer

Wij werken met A-merken en adviseren je graag vrijblijvend over de beste klimaatoplossing voor jouw situatie. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan alvast onze modellen.
Bekijk alle producten

De juiste temperatuur op kantoor is van belang voor een goede concentratie. Een airconditioner op kantoor kan daar aan bijdragen en jouw prestaties aanzienlijke verbeteren en zorgen voor een optimaal werkklimaat. Bij een airconditioning denk je misschien direct aan het verkoelen van het kantoor in warme zomermaanden. Maar een airconditioner is naast verkoelen ook uitstekend te gebruiken om ruimtes energiezuinig te verwarmen tijdens de winter. Nova Clima levert en installeert klimaatoplossingen waarmee jij je woning of bedrijf duurzaam kunt verwarmen en koelen. Ons aanbod bestaat uit all-electric warmtepompen, hybride warmtepompen, warmtepompboilers en lucht-lucht warmtepompen (airconditioners).

Persoonlijk en nauwkeurig

Jouw perfecte klimaatoplossing begint bij een ontwerp die is afgestemd op jouw situatie. Daarom voorziet Nova Clima altijd van vrijblijvend advies met een persoonlijke benadering.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Onze ervaren monteurs zijn f-gassen gecertificeerd en werken met oog voor detail. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan onze recensies.

Lees meer
Snel en betaalbaar

Binnen één week vrijblijvend advies en een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf. Bij Nova Clima ben je verzekerd van een klantgerichte behandeling.

Wat is de beste airconditioner voor jouw kantoor?

Een airconditioner kan van grote waarde zijn op jouw kantoor. In veel kantoren wordt het in de zomer erg warm waardoor je graag verkoeling hebt. Het verbetert de concentratie en motivatie en zal er daardoor indirect ook voor zorgen dat jij productiever de dag kan doorbrengen. Een goede keuze is een split unit airconditioner waarbij de airconditioner uit twee delen bestaat, namelijk een buitenunit en binnenunit. Een fijn voordeel van een split unit airconditioner is dat de airconditioner stil en energiezuinig is. Met name een stille airconditioner is fijn voor op kantoor, zodat je er geen last van hebt als je in een belangrijke meeting zit of je goed wil concentreren.

Nova Clima kan ook helpen met

Welke airconditioner voor jouw kantoor?

Een airconditioner kiezen doe je natuurlijk niet zomaar. Je wil tenslotte een airconditioner die ervoor zorgt dat jouw kantoor koeler wordt, dus zal je een airconditioner moeten kiezen met een hoog genoeg vermogen. Bij het kiezen van een airconditioner zal je er rekening mee moeten houden dat de grootte van de airconditioner hier een rol in speelt. Daarnaast speelt ook de ligging van jouw kantoor een rol. Als je de hele dag zon hebt, zal je een ander type airconditioner nodig hebben dan een kantoor die op het noorden ligt. Daarnaast heeft een kantoor dat op zolder zit ook weer een ander type airconditioner nodig. Het koelvermogen moet daarom precies goed zijn. Een te laag vermogen zal zorgen voor een warm kantoor en een te hoog vermogen zal ervoor zorgen dat je in de tocht werkt. Wil jij informatie voor het kiezen van een airconditioner? Neem dan nu contact op met ons team.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend