Airconditioner in de woonkamer

Heb jij in een woonkamer waar het in de zomer benauwd en warm is en zou je graag wat verkoeling hebben? De woonkamer is de plek in huis waar je de meeste tijd doorbrengt met vrienden, met familie of alleen. Daarom is het prettig om deze ruimte met één druk op de knop naar een prettige temperatuur te brengen. Een goede temperatuur in de woonkamer is namelijk essentieel om een aangename temperatuur te creëren. Naast verkoelen kan een airconditioner ook jouw woonkamer verwarmen zodat je in de winter ook geniet van een fijne temperatuur.

Offerte aanvragen

Onze airconditioners voor in de slaapkamer

Wij werken met A-merken en adviseren je graag vrijblijvend over de beste klimaatoplossing voor jouw situatie. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan alvast onze modellen.
Bekijk alle producten

De juiste temperatuur in de woonkamer is van belang om te genieten van een prettig binnenklimaat. Een airconditioner in de woonkamer kan daar aan bijdragen en jouw concentratie aanzienlijke verbeteren wanneer je bijvoorbeeld vanuit huis werkt. Bij een airconditioning denk je misschien direct aan het verkoelen van de woonkamer in warme zomermaanden. Maar een airconditioner is naast verkoelen ook uitstekend te gebruiken om ruimtes energiezuinig te verwarmen tijdens de winter. Nova Clima levert en installeert klimaatoplossingen waarmee jij je woning duurzaam kunt verwarmen en koelen. Ons aanbod bestaat uit all-electric warmtepompen, hybride warmtepompen, warmtepompboilers en lucht-lucht warmtepompen (airconditioners).

Persoonlijk en nauwkeurig

Jouw perfecte klimaatoplossing begint bij een ontwerp die is afgestemd op jouw situatie. Daarom voorziet Nova Clima altijd van vrijblijvend advies met een persoonlijke benadering.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Onze ervaren monteurs zijn f-gassen gecertificeerd en werken met oog voor detail. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan onze recensies.

Lees meer
Snel en betaalbaar

Binnen één week vrijblijvend advies en een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf. Bij Nova Clima ben je verzekerd van een klantgerichte behandeling.

Wat is de beste airconditioner voor jouw woonkamer?

Een airconditioner kan van grote waarde zijn in jouw woonkamer of huis. In veel huizen wordt het in de zomer erg warm waardoor je graag verkoeling hebt. Een aangename temperatuur verbetert onder andere de nachtrust en zal er daardoor indirect ook voor zorgen dat jij productiever de dag kan doorbrengen. Een goede keuze is een split unit airconditioner waarbij de airconditioner uit twee delen bestaat, namelijk een buitenunit en binnenunit. Een fijn voordeel van een split unit airconditioner is dat de airconditioner stil en energiezuinig is. Met name een stille airconditioner is fijn voor in de woonkamer, zodat je er geen last van hebt als je in met vrienden of familie de ruimte benut.

Nova Clima kan ook helpen met

Welke airconditioner voor jouw woonkamer?

Een airconditioner kiezen doe je natuurlijk niet zomaar. Je wil tenslotte een airconditioner die ervoor zorgt dat jouw woonkamer koeler wordt, dus zal je een airconditioner moeten kiezen met een hoog genoeg vermogen. Bij het kiezen van een airconditioner zal je er rekening mee moeten houden dat de grootte van de airconditioner hier een rol in speelt. Daarnaast speelt ook de ligging van jouw woonkamer een rol. Als je de hele dag zon hebt, zal je een ander type airconditioner nodig hebben dan een kamer die op het noorden ligt. Daarnaast heeft een zolderkamer ook weer een ander type airconditioner nodig. Het koelvermogen moet daarom precies goed zijn. Een te laag vermogen zal zorgen voor een warme woonkamer en een te hoog vermogen zal ervoor zorgen dat je in de tocht zit. Wil jij informatie voor het kiezen van een airconditioner? Neem dan nu contact op met ons team.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend