Nova Clima: dé aangewezen airco installateur voor Woerden

Wanneer je op zoek bent naar een ervaren en vertrouwde airco installateur, ben je bij Nova Clima aan het juiste adres. Wanneer je overgaat tot de koop van een airco bij ons verzorgen we de volledige installatie. Van de plaatsing tot de montage en de juiste af- en instelling. Meer informatie? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Een selectie van onze airconditioners

Airco installateur Woerden  

 

Tijdens de warme dagen kan het bijzonder onaangenaam worden in huis. Koele lucht is dan een vereiste voor een comfortabele leefomgeving. Een airconditioner kan je uitstekend in die behoefte voorzien. Schaf je jouw airco aan bij Nova Clima? Dan kan je rekenen op een compleet servicepakket. Dit is wat we doen: 

 
  • Plaatsing van de binnen- en buitenunit: voor een optimale werking van je aangeschafte airconditioning is een goede plaatsing essentieel. Wij voorzien je hierin van advies en proberen daarnaast tegemoet te komen in je wensen.  
  • Montage: na het bepalen van de juiste plek kunnen we gaan starten met de montage. Dat omvat onder andere het regelen van de afvoer, bekabeling en de stroomvoorziening.  
  • Installatie: de airco moet uiteraard ook worden ingesteld, zodat hij goed werkt voor de ruimtes die je wil verkoelen of verwarmen. Onze specialisten doen dit graag voor je.
  • Onderhoud: om ervoor te zorgen dat de airco zo lang mogelijk goed blijft werken, is geregeld onderhoud een must. We raden dan ook aan om dit bij ons in te plannen.  
Bekijk alle producten

 

Een passende oplossing voor elke situatie  

 

Op een energiezuinige manier de ruimtes in huis koelen doe je door middel van een airconditioner. Het systeem dat we gebruiken wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd en bestaat doorgaans uit een binnen- en een buitenunit. Ook kan je bij ons een multi-split systeem aanschaffen. Hiermee kan je tot wel vijf ruimtes koelen of verwarmen.  

Nova Clima kan ook helpen met

Over Nova Clima  

 

Alle mensen die werken bij Nova Clima delen dezelfde passie; klimaatbeheersing. Met dit gepassioneerde team streven wij elke dag naar het vinden van de meest geschikte oplossing voor iedere klimaatbeheersingsvraag.  

Elke woning vraagt om een unieke installatie en behandeling. Omdat ieder huis anders is en iedereen persoonlijke wensen heeft voor zijn of haar klimaatinstallatie. Daarom denken wij oplossingsgericht en verrichten wij elke installatie met de nodige zorg en aandacht.  

Door onze klanten worden wij ervaren als professioneel, zorgvuldig en aangenaam in de omgang. Hier zijn we trots op en we werken er elke dag hard aan om die ervaring te waarborgen. Dus ben je op zoek naar een airco installateur in Woerden? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op!  

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend