Daikin Altherma 3R W Wandmodel (3,5-8)

ISDE- Subsidie 2022: €2.850 - €3.150*

Daikin Altherma 3R W Wandmodel 

De Daikin Altherma 3R F Vloermodel biedt een all electric warmtepomp oplossing voor kleine tot middelgrote woningen. Het binnendeel is vanwege zijn compacte afmetingen te passen in beperkte installatieruimtes. Voor warm tapwater kan er een aparte boiler aan het systeem worden toegevoegd. Hiermee heb je de mogelijkheid een boilerinhoud te selecteren die aansluit op jouw situatie.

Optioneel is de warmtepomp uit te breiden met een koelfunctie en standaard is online bedieningen met de Daikin Controller app mogelijk. De warmtepomp is tevens voorzien van een back-up verwarming in 2- of 9kW-uitvoering. De Altherma 3R heeft een aanvoertemperatuur van maximaal 55°C.

*Het subsidie bedrag is afhankelijk van het vermogen van de geselecteerde oplossing

Offerte aanvragen

Op basis van een adviesgesprek aan huis bepalen we welke installatie bij uw situatie past en brengen wij een vrijblijvende offerte op maat uit.

  • Persoonlijk advies
  • Eerlijke prijs
  • Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend

Vergelijkbare producten

Bij airconditioning denkt men vaak direct aan het verkoelen van woon- en slaapkamers tijdens de warme zomermaanden. Maar wist u dat een airco ook uitstekend te gebruiken is om ruimtes energiezuinig te verwarmen tijdens de winter.
Bekijk alle producten