Nova Clima: dé aangewezen airco installateur voor Amsterdam

Op zoek naar een ervaren airco installateur in Amsterdam? Nova Clima kan je uitstekend van dienst zijn. Wanneer u een airco bij ons aanschaft, verzorgen wij de volledige installatie van het product. Van de positionering tot de montage en de juiste instelling. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Offerte aanvragen

Een selectie van onze airconditioners

Airco installateur Amsterdam 

  Wil je tijdens de warmere dagen genieten van een koele woning? Overweeg dan het aanschaffen van een airconditioner. Bij Nova Clima leveren we complete service en zorgen wij dat jouw nieuwe airco goed wordt geïnstalleerd. Wat we doen:   
  • Plaatsing van de binnen- en buitenunit: voor de beste werking van je nieuwe airco is een goede plaatsing van de binnen- en buitenunit van essentieel belang. Wij adviseren hierin, maar luisteren uiteraard ook naar de wensen van de klant. 
  • Montage: na het bepalen van de juiste plek gaan we aan de slag met de montage. Denk hierbij aan het regelen van de afvoer, bekabeling en de stroomvoorziening. 
  • Installatie: de airco moet uiteraard ook goed worden ingesteld, zodat hij optimaal werkt voor de ruimtes die je wil verkoelen. Ook dit nemen wij voor onze rekening. 
  • Onderhoud: om ervoor te zorgen dat de airco gedurende een lange tijd optimaal blijft werken, is regelmatig onderhoud een must. Wanneer het gewenst is, kunnen wij het periodieke onderhoud verzorgen. 
Bekijk alle producten

Een passende airco voor jouw situatie 

Door middel van een airconditioner kan je ruimtes op een energiezuinige wijze koelen en verwarmen. Het systeem wordt ook wel lucht-lucht warmtepomp genoemd en bestaat standaard uit een binnen- en een buitenunit. Met een multi-split systeem is het mogelijk om tot wel vijf ruimtes te klimatiseren. 

Nova Clima kan ook helpen met

Over Nova Clima 

Bij Nova Clima werken we met een hecht team van mensen met een gedeelde passie voor klimaatbeheersing. Wij streven ernaar om voor elke situatie een passende oplossing te creëren. 

Elke woning vraagt om een unieke installatie en behandeling. Ieder huis is anders en iedereen heeft wensen voor zijn klimaatinstallatie. Daarom denken wij oplossingsgericht en verrichten wij elke installatie met de nodige zorg en aandacht. 

Door onze klanten worden wij ervaren als professioneel, zorgvuldig en aangenaam in de omgang. Hier zijn we trots op en we werken er elke dag hard aan om die ervaring te waarborgen. Dus ben je op zoek naar een airco installateur in Amsterdam? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend