Airco installateur Utrecht

Airco installateur Utrecht

Is het in de zomer erg warm en benauwd in huis en geniet je liever van een koele woning tijdens hete zomerdagen? Dan is een airconditioner laten installeren de oplossing. Een airconditioner zorgt voor een koel en aangenaam klimaat in huis. Heb jij de keuze gemaakt om een airco aan te schaffen? Dan wil je deze airconditioner het liefst ook geïnstalleerd hebben. Nova Clima levert en installeert klimaatoplossingen aan huis. Hiermee kan jij je woning, maar ook jouw bedrijf, duurzaam verkoelen. Naast verkoelen, kunnen onze airconditioners ook verwarmen. Ons aanbod bestaat uit all-electric warmtepompen, hybride warmtepompen, warmtepompboilers en lucht-lucht warmtepompen (airconditioners). Zo wordt jouw woning of bedrijf voorzien van een ideale omgevingstemperatuur. Op zoek naar een airco installateur in Utrecht? Dan kunt u terecht bij Nova Clima!

Offerte aanvragen

Een selectie van onze airconditioners

Wij werken met A-merken en adviseren je graag vrijblijvend over de beste klimaatoplossing voor jouw situatie. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan alvast onze modellen en laat jouw airco installateur uit Utrecht langskomen.
Bekijk alle producten

Service & onderhoud

Goed onderhoud is van groot belang. Jouw klimaatsysteem moet regelmatig onderhouden worden om het systeem schoon, stil en optimaal te laten werken. Zo verklein je ook de kans dat onderdelen gerepareerd moeten worden en verleng je daarmee de levensduur van de apparatuur. Met een onderhoudscontract bij Nova Clima ben je verzekerd van periodiek onderhoud en service in het geval van een storing. Onze airco installateurs in Utrecht komen graag bij je langs!

Persoonlijk en nauwkeurig

Jouw perfecte klimaatoplossing begint bij een ontwerp die is afgestemd op jouw situatie. Daarom voorziet Nova Clima altijd van vrijblijvend advies met een persoonlijke benadering.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Onze ervaren monteurs zijn f-gassen gecertificeerd en werken met oog voor detail. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan onze recensies.

Lees meer
Snel en betaalbaar

Binnen één week vrijblijvend advies en een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf. Bij Nova Clima ben je verzekerd van een klantgerichte behandeling.

Jouw specialist in airconditioning

Een passende oplossing te creëren in iedere situatie is de doel van onze airco installateurs in Utrecht. Wij geloven namelijk dat elk huis een unieke airconditioning behandeling en installatie vraagt. Iedere woning is anders en dat vraag dan ook andere wensen voor de airconditioning. Wij denken oplossingsgericht met u mee en hebben een passie voor de klussen die een unieke situatie met zich mee brengen. De airco installateurs van Nova Clima zetten graag de extra stap om het gehele proces van kennismaking tot oplevering vlekkeloos voor u te laten verlopen. Kies daarom nu om jouw airconditioner te laten installeren door Nova Clima. Neem contact op met ons team.

Nova Clima kan ook helpen met

Airconditioner assortiment inclusief installatie

Nova Clima heeft een groot aanbod aan airconditioners waardoor er voldoende keus om jouw airconditioner te kiezen en jouw airconditioner te laten installeren. Nova Clima geeft jou advies om een passende airconditioner te vinden voor jouw huis of bedrijf. Er is namelijk altijd een perfecte uitvoering beschikbaar voor jouw wensen! Dit komt doordat de airconditioners in diverse uitvoeringen geïnstalleerd kunnen worden. Denk aan een wand, plafond, staand of ingebouwde airconditioner. Een slaapkamer op het zuiden vraagt immers om een ander type airconditioner dan een grote kantoorruimte die je wilt verkoelen of verwarmen. Geïnteresseerd in de airconditioners van Nova Clima? Vraag dan nu jouw offerte aan.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend