Nova Clima: dé aangewezen airco installateur voor Nieuwegein

Ben je zoekende naar een specialist op het gebied van airco’s installeren in Nieuwegein? Nova Clima heeft uitstekende airco installateurs in Nieuwegein en wij kunnen je vanzelfsprekend van dienst zijn. Wij verzorgen de gehele installatie van uw airco of een ander product, wanneer je deze bij ons aanschaft. Wij helpen je met de montage, maar ook zeker met de juiste instellingen. Neem contact op met Nova Clima en we bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.  

Offerte aanvragen

Een selectie van onze airconditioners

Airco installateur Nieuwegein 

Tijdens warme dagen genieten van wat verkoeling in je woning? Dat is begrijpelijk. Je kunt dan overwegen om een airconditioner aan te schaffen. Nova Clima levert de volledige service en wij zorgen er tevens voor dat jouw nieuwe airco helemaal goed geïnstalleerd wordt. Wat we allemaal doen? Het volgende:   
  • Plaatsing van de buiten- en binnennunit: voor de voornaamste werking van je nieuwe airco is een uitstekende plaatsing van de buiten- en binnenunit van wezenlijk belang. Hierin adviseren wij je graag en daarbij luisteren we natuurlijk ook naar jouw wensen.  
  • Montage: als de juiste plek is bepaald, gaan we verder met de montage. Hierbij kun je denken aan de bekabeling, het regelen van de afvoer en de stroomvoorziening.  
  • Installatie: de airco staat, maar belangrijker nog is dat de airco ook goed wordt ingesteld. Zo kun je de airco optimaal gebruiken voor de door jouw gekozen ruimtes die je wil verkoelen. Dit nemen wij natuurlijk ook voor onze rekening.  
  • Onderhoud: onderhoud is nodig om de airco lange tijd optimaal te laten werken. Wij kunnen, indien dit gewenst is, een periodieke onderhoud uitvoeren zodat je airco goed blijft werken.  
Bekijk alle producten

 

Een passende airco voor jouw situatie 

 

Ruimtes kun je op energiezuinige wijze koelen en verwarmen met een airconditioner. Dit systeem van verkoelen wordt ook genoemd als lucht-lucht warmtepomp en bestaat ook standaard uit een buiten- en binnenunit. Als je kiest voor een multi-split systeem, kun je tot wel vijf ruimtes verkoelen of verwarmen met jouw airconditioner.  

Nova Clima kan ook helpen met

Over Nova Clima 

 

Nova Clima bestaat uit een betrokken team van mensen die gepassioneerd zijn voor klimaatbeheersing. Ons team ziet ernaar uit om voor iedere situatie een goede oplossing te bedenken.   

Iedere woning heeft een unieke behandeling en installatie nodig. Dit komt doordat iedere woning anders is én andere wensen voor de klimaatinstallatie. Wij denken in oplossingen met je mee en bij elke installatie kijken wij met aandacht en zorg.  

Door onze klanten worden wij ervaren als professioneel, zorgvuldig en aangenaam in de omgang. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op en werken we hard om deze ervaringen aan iedere klant te kunnen geven. Ben jij op zoek naar een airco installateur in Nieuwegein? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend