Nova Clima: dé aangewezen airco installateur

Ben je op zoek naar een ervaren airco installateur? Dan moet je bij Nova Clima zijn. Als je ervoor kiest om een airco aan te schaffen bij Nova Clima, zorgen wij er uiteraard ook voor dat het product volledig geïnstalleerd wordt bij jouw woning of kantoor. Van de positionering tot de montage en de juiste instelling. Wil jij je airco met een gerust hart aanschaffen en laten installeren? Neem dan contact met ons op en we onderzoeken graag wat we voor jou kunnen betekenen. 

Offerte aanvragen

Een selectie van onze airconditioners

Airco installateur

  Niks is vervelender dan warme zomerdagen doorbrengen in een warme woning. Verkoeling is hetgeen wat je dan nodig hebt. Deze verkoelen zal je vinden in een airconditioner. Overweeg jij het aanschaffen van een airconditioner? Nova Clima levert de complete service én we zorgen ervoor dat jouw nieuwe airco uitstekend wordt geïnstalleerd. Wat we doen:   
  • Plaatsing van de binnen- en buitenunit: voor een goede werking van je gloednieuwe airconditioner is een uitstekende plaatsing van de binnen- en buitenunit van noodzakelijk. Wij adviseren hierin, maar luisteren uiteraard ook naar jouw wensen. 
  • Montage: als de juiste plek is bepaald, gaan we starten met de montage. Denk hierbij aan het regelen van de bekabeling, de afvoer en de stroomvoorziening. 
  • Installatie: de airconditioner moet uiteraard ook goed worden ingesteld. Zo werkt de airconditioner optimaal voor de ruimtes die je wil verkoelen. Dit nemen wij uiteraard ook voor onze rekening. 
  • Onderhoud: om ervoor te zorgen dat de airconditioner gedurende een lange tijd optimaal blijft werken, is regelmatig onderhoud een must. Wanneer het gewenst is, kunnen wij het periodieke onderhoud verzorgen. 
Bekijk alle producten

Een passende airconditioner voor jouw situatie 

Als je gebruik maakt van een airconditioner, kan je ruimtes op een energiezuinige manier verkoelen én verwarmen. Dit systeem wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd en bestaat standaard uit een buiten- en een binnenunit. Als je kiest voor een multi-split systeem, dan is het mogelijk om tot wel vijf ruimtes te klimatiseren. 

Nova Clima kan ook helpen met

Over Nova Clima 

Nova Clima bestaat uit een hecht team mensen waarbij we allemaal een gedeelde passie hebben voor klimaatbeheersing. Ons streven is het bieden van een passende oplossing voor iedere situatie.

Ieder huis, ieder gebouw, iedere woning of ieder kantoor vraagt om een unieke behandeling en installatie. Dit komt doordat iedere woning of kantoor anders is én andere wensen heeft met betrekking tot de klimaatinstallatie. Nova Clima denkt daarom oplossingsgericht waardoor wij elke installatie met de juiste zorg en aandacht verrichten.

Door onze klanten worden wij ervaren als zorgvuldig, professioneel en aangenaam in de omgang. Hier zijn we trots op en we werken er elke dag hard aan om die ervaring te waarborgen. Dus ben je op zoek naar een airco installateur in Amsterdam? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend