Nova Clima: leverancier en installateur voor een hybride warmtepomp

 

Een hybride warmtepomp is een slimme keuze voor huishoudens die willen besparen op energiekosten en tegelijkertijd hun impact op het milieu willen verminderen. Dankzij de combinatie van elektriciteit en gas is een hybride warmtepomp veel efficiënter dan een traditionele gasboiler en kan het tot wel 60% besparen op de energiekosten. Bekijk ons aanbod of lees verder voor meer informatie. 

Offerte aanvragen

Een selectie van onze hybride warmtepompen

Wij werken met A-merken en adviseren je graag vrijblijvend over de beste klimaatoplossing voor jouw situatie.
Bekijk alle warmtepompen

Wat is een hybride warmtepomp? 

Een hybride warmtepomp is de nieuwste generatie warmtepompen die de beste eigenschappen van elektrische en gasgestookte warmtepompen combineert. Dit maakt dat deze technologie veel efficiënter is dan traditionele gasboilers, waardoor u tot wel 60% kunt besparen op uw energiekosten.  

Met een hybride warmtepomp kunt u genieten van een optimaal comfort in huis, omdat deze warmtepomp gekoppeld is aan een boiler. Hierdoor is er altijd warm water beschikbaar, zelfs als de temperatuur buiten lager is dan normaal. 

Een hybride warmtepomp is ook beter voor het milieu dan traditionele gasboilers, omdat deze minder CO2 uitstoot. Bovendien zijn er vaak subsidiemogelijkheden beschikbaar voor de aanschaf van een hybride warmtepomp, wat het nog aantrekkelijker maakt. 

Onderhoud van uw hybride warmtepomp van Nova Clima

Een goed onderhouden klimaatsysteem is van groot belang voor het behoud van een gezonde en comfortabele leefomgeving. Bij Nova Clima begrijpen we dit en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw klimaatsysteem regelmatig wordt onderhouden, zodat het schoon, stil, en efficiënt blijft werken. Door het onderhouden van jouw systeem verklein je de kans op reparaties en verleng je de levensduur van de apparatuur. Mocht er toch iets misgaan, dan staan onze technische experts altijd voor je klaar met professioneel advies en goede service.

 

  • Onverwachte storingen in of om de installatie worden voorkomen
  • Een optimale en energiezuinige werking van de installatie is verzekerd
  • Geen voorrijkosten en monteurskosten in geval van een storing
  • De levensduur van de gehele installatie wordt verlengd
  • Garantie op materiaal en installatie wordt verlengd bij aanschaf van een nieuw systeem in combinatie met het onderhoudscontract

 

Over Nova Clima

Bij Nova Clima zijn we gepassioneerd in het creëren van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Ons team bestaat uit professionals met een diepgaande kennis en passie voor klimaatbeheersing. Onze missie is om voor elke situatie de perfecte oplossing te bieden, want we geloven dat elk huis uniek is en dat iedereen zijn eigen wensen heeft voor zijn klimaatinstallatie.

We werken oplossingsgericht en zorgvuldig, en streven ernaar om elke installatie met precisie en aandacht uit te voeren. Onze klanten waarderen ons om onze professionele en prettige manier van werken. Wij zijn trots op deze reputatie en werken elke dag hard om deze te behouden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw klimaatbeheersing, dan is Nova Clima de juiste keuze.

Persoonlijk en nauwkeurig

Jouw perfecte klimaatoplossing begint bij een ontwerp die is afgestemd op jouw situatie. Daarom voorziet Nova Clima altijd van vrijblijvend advies met een persoonlijke benadering.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Onze ervaren monteurs zijn f-gassen gecertificeerd en werken met oog voor detail. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan onze recensies.

Lees meer
Snel en betaalbaar

Binnen één week vrijblijvend advies en een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf. Bij Nova Clima ben je verzekerd van een klantgerichte behandeling.

Nova Clima kan ook helpen met

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend