Airconditioner laten installeren

Zoek je verkoeling tijdens hete zomerdagen? Overweeg dan een airconditioner. Bij Nova Clima zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van airconditioners voor een koel en comfortabel binnenklimaat in zowel woningen als bedrijven. Kies voor een efficiënte en professionele installatie om optimaal te genieten van je nieuwe airconditioning.

Vraag een offerte aan

Wij installeren de volgende merken

Altijd passende airconditioning voor jouw situatie

Met een airconditioner kun je ruimtes energiezuinig koelen en verwarmen. Het systeem wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd en bestaat altijd uit een binnendeel en een buitendeel. Met een multi-split systeem is het mogelijk om tot wel vijf ruimtes te voorzien van airconditioning.

Bekijk alle producten

Breed assortiment

Duurzame oplossingen

Perfect onderhoud

Nova Clima: specialist in airconditioning

Bij Nova Clima creëren we altijd de perfecte airco-oplossing voor jouw unieke situatie. Elk huis is anders, en daar spelen we op in met maatwerk en passie. Kies voor een vlekkeloze installatie van kennismaking tot oplevering. Neem contact op voor jouw airconditioning op maat!

Vraag een offerte aan

Zorgeloos genieten

Goed onderhoud is belangrijk. Door regelmatig jouw klimaatsysteeem te laten onderhouden blijft het systeem schoon, stil en optimaal werken. Hierdoor verklein je de kans dat onderdelen gerepareerd moeten worden en verleng je de levensduur van de apparatuur. Met een onderhoudscontract bij Nova Clima ben je verzkerd van periodiek onderhoud en service in het geval van een storing.

 

Persoonlijk en nauwkeurig

Jouw perfecte klimaatoplossing begint bij een ontwerp dat is afgestemd op jouw situatie. Daarom voorziet Nova Clima altijd van vlijblijvend advies met een persoonlijke benadering.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Onze ervaren monteurs zijn f-gassen gecertificeerd en werken met oog voor detail. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan onze recensies.

Reviews van tevreden klanten
Snel en betaalbaar

Binnen één week vrijblijvend advies en een offerte op maat, zonder verrassingen achteraf. Bij Nova Clima ben je verzekerd van een klantgerichte behandeling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op basis van een adviesgesprek aan huis stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je samen.

  • Altijd persoonlijk advies voor de juiste oplossing
  • Een volledige prijs, zonder verrassingen achteraf
  • Gratis en geheel vrijblijvend